Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

D.I.Y. Πασχαλινά κουνελάκια από πετσέτες κουζίνας

Χειροτεχνία πασχαλινή - Κουνελάκι
  Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα χειροποίητο και παράλληλα πρακτικό δώρο! Γι΄ αυτό και εμείς θα σας δείξουμε βήμα - βήμα πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κουνελάκι του Πάσχα χρησιμοποιώντας πετσέτες κουζίνας!

Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 1 μακρόστενη πετσέτα κουζίνας περίπου 35*75 εκ.
- 2 τετράγωνα πετσετάκια κουζίνας περίπου 35*35 εκ.
- Πολύχρωμες κορδέλες και διακοσμητικά της επιλογής σας.

Εκτέλεση: 

D.I.Y. κουνελάκι πασχαλινό
-Χρησιμοποιήστε την μακρόστενη πετσέτα (βλ. φούξια πετσέτα) για τον κορμό του κουνελιού διπλώνοντας την στη μέση, και δένοντάς την με τη μία από τις δύο μικρότερες πετσέτες για να σχηματίσετε τα αυτάκια (βλ. ροζ ριγέ πετσετάκι). 
-Έπειτα διπλώστε την δεύτερη μικρή πετσέτα στο μέγεθος που θέλετε (περίπου 2 φορές) ,για να σχηματίσετε τα χεράκια, και τοποθετήστε τη ανάμεσα στα δύο μέρη της μεγαλύτερης πετσέτας (βλ. κίτρινη πετσέτα).
-Εάν θέλετε μπορείτε για το κεφάλι να χρησιμοποιήσετε μία μπάλα φελιζόλ και να την τοποθετήσετε ανάμεσα στα χέρια και στα αυτιά.
-Τέλος θα χρειαστεί να δέσετε μία κορδέλα πάνω από τα χεράκια για να σχηματίσετε τον λαιμό, μία κάτω από τα χεράκια για να σχηματιστεί η μέση και μία για να δέσετε τα αυτάκια ώστε να είναι στητά.

  Το κουνελάκι σας είναι έτοιμο και μπορείτε να τώρα να το διακοσμήσετε με πασχαλινά διακοσμητικά, επιπλέον κορδέλες και άλλα αντικείμενα της επιλογής σας!

Λαγουδάκια του Πάσχα


Κουνελάκι πασχαλινό

Κουνελάκι του Πάσχα
  Όλα τα διακοσμητικά και τις κορδέλες που χρησιμοποιήθηκαν στις παραπάνω κατασκευές θα τα βρείτε στο κατάστημά μας στη Νέα Ερυθραία, Ελ. Βενιζέλου 71, και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.lucas.com.gr . Ακολουθήστε μας σε Facebook, Pinterest και Instagram για περισσότερες ιδέες και νέα προϊόντα!

Καλές δημιουργίες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε!